Építési munkák

Tevékenységi kör

Alaptevékenységünk a lapostető szigetelés, a palatető bontás nélküli felújítása és a földalatti falak bitumenes szigetelése, de ezen felül vállalunk minden szerkezeti és teherhordó szerkezet, falazat szigetelést, legyen akár víz-hő-hangszigetelés, valamint az épületekhez és a szigetelésekhez kapcsolódó egyéb felújítási munkát.

Szolgáltatásaink
  • Beázás okozta károk helyreállítása (vakolatjavítás, burkolás, festés, mázolás, tapétázás, hideg és meleg burkolás)
  • Utólagos vízszigetelés
  • Utólagos hőszigetelés
  • Utólagos hangszigetelés
  • Homlokzatok felújítása
  • Nyílászáró csere
  • Energetikai korszerűsítés
  • Társasházak karbantartása, felújítása

A legújabb energiatakarékos eljárásokat kínáljuk, a víz, vizesedés kapcsán keletkező olyan új problémák megoldására, mint az energiatakarékos társasházi szellőzés vagy a lakások, házak penésztelenítése. Tapasztalt műszaki szakemberekkel rendelkezünk, akik a kivitelezés minden területén jó megoldásokat kínálnak.

Szavatosság

Cégünk több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkezik és megalakulásától kezdve a víz elleni küzdelemmel foglalkozik, az épületeket illetően az alaptól a tetőig. Szakmai tapasztalatunk garancia a kitűnő minőségű munkavégzésre. A kivitelezési munkákat, annak típusától függő, szavatossági időtartammal vállaljuk.

HÍREK, AKCIÓ

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Akva Palst Kft. is, mint...

2017-es mintaválaszték 3D mintákkal!

2017-es mintaválaszték 3D mintákkal!

A 2017-es Index Mineral Design lemezeink minta és színválasztéka, köztük a 3D mintákkal, elérhető honlapunkon! Kattintson ide és válasszon legújabb 3D mintáinkból!  

Beázhat e a ház a kivitelezés alatt?

Beázhat e a ház a kivitelezés alatt?

Nem. A szigetelés során, a tető felületen, olyan típusú bontás nem történik, amely miatt a korábbi mértéknél nagyobb beázással kellene számolnia. Nyugodtan aludhat amíg a tetőszigetelése készül, és utána is, mivel a gyártói felelősségbiztosítás valamint az Akva Plast...