+36 84 322 178 - ELKÖLTÖZTÜNK ! Új címünk: 8600 Siófok, Jegenye sor 6. akvaplast@akvaplast.hu

Hőszigetelő anyagok

A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek a jó szigetelőképességüket a bennük „elraktározott” nagy mennyiségű levegőnek köszönhetik. Rendezetlen szálrendszerük miatt rugalmasak is egyben. A kőzetgyapot termékek a nagyobb sűrűségnek és kisebb kompressziónak köszönhetően megtartják a vastagságukat, nem zsugorodnak és nem veszítik el a tulajdonságukat a változó légköri viszonyoknál és sok éves használatuk után sem.

A ROCKWOOL kőzetgyapot termékeket fordított rétegrend esetén alkalmazzuk hő- és vízszigetelés esetén.

Rockwool_kozetgyapot_1Rockwool_kozetgyapot_2

A Dow Bulding Solutions , a Styorofoam és Roofmate szigetelő termékek gyártója a világ egyik legnagyobb vegyipari óriása, a hőszigetelő anyag gyártás terén több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik.

A Roofmate hőszigetelő termékekkel leegyszerűsödött a talajban fekvő épületszerkezetek, oldalfalak és a vízszigetelés külső oldalán elhelyezett szerkezetek hőszigetelése. Szintén a Roofmate hőszigetelő termékek elterjedésének érdeme az egyre több helyen alkalmazott fordított szigetelési rétegrend alkalmazása lapostetők, zöldtetők és terasztetők szigetelése esetén.

A Roofmate szigetelések zártcellás anyagszerkezetűek, így nedvességfelvételük minimális. Megbízható, tartós hőszigetelési megoldást kínálnak vízszigeteléssel nem védett, az intenzív nedvességnek közvetlenül kitett helyeken is. A Roofmate termékeket fordított rétegrend esetén alkalmazzuk víz- és hőszigetelés esetén.

Roofmamte_extrudalt_polisdztirol_Hab_2Roofmamte_extrudalt_polisdztirol_Hab

 

Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy magas minőségű terméket készítsen és adjon át a felhasználóknak. Anyagaikat mindhárom gyárunkban folyamatos ellenőrizzük. Ezért esett a választásunk az gyártóra.

Az EPS alapú, nyílt cellás anyagaikat egyenes rétegrend esetén alkalmazzuk hő- és vízszigetelés esetén.

Austrotherm

HÍREK, AKCIÓ

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Akva Palst Kft. is, mint...