Hőszigetelő anyagok

A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek a jó szigetelőképességüket a bennük „elraktározott” nagy mennyiségű levegőnek köszönhetik. Rendezetlen szálrendszerük miatt rugalmasak is egyben. A kőzetgyapot termékek a nagyobb sűrűségnek és kisebb kompressziónak köszönhetően megtartják a vastagságukat, nem zsugorodnak és nem veszítik el a tulajdonságukat a változó légköri viszonyoknál és sok éves használatuk után sem.

A ROCKWOOL kőzetgyapot termékeket fordított rétegrend esetén alkalmazzuk hő- és vízszigetelés esetén.

Rockwool_kozetgyapot_1Rockwool_kozetgyapot_2

A Dow Bulding Solutions , a Styorofoam és Roofmate szigetelő termékek gyártója a világ egyik legnagyobb vegyipari óriása, a hőszigetelő anyag gyártás terén több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik.

A Roofmate hőszigetelő termékekkel leegyszerűsödött a talajban fekvő épületszerkezetek, oldalfalak és a vízszigetelés külső oldalán elhelyezett szerkezetek hőszigetelése. Szintén a Roofmate hőszigetelő termékek elterjedésének érdeme az egyre több helyen alkalmazott fordított szigetelési rétegrend alkalmazása lapostetők, zöldtetők és terasztetők szigetelése esetén.

A Roofmate szigetelések zártcellás anyagszerkezetűek, így nedvességfelvételük minimális. Megbízható, tartós hőszigetelési megoldást kínálnak vízszigeteléssel nem védett, az intenzív nedvességnek közvetlenül kitett helyeken is. A Roofmate termékeket fordított rétegrend esetén alkalmazzuk víz- és hőszigetelés esetén.

Roofmamte_extrudalt_polisdztirol_Hab_2Roofmamte_extrudalt_polisdztirol_Hab

 

Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy magas minőségű terméket készítsen és adjon át a felhasználóknak. Anyagaikat mindhárom gyárunkban folyamatos ellenőrizzük. Ezért esett a választásunk az gyártóra.

Az EPS alapú, nyílt cellás anyagaikat egyenes rétegrend esetén alkalmazzuk hő- és vízszigetelés esetén.

Austrotherm

HÍREK, AKCIÓ

2017-es mintaválaszték 3D mintákkal!

2017-es mintaválaszték 3D mintákkal!

A 2017-es Index Mineral Design lemezeink minta és színválasztéka, köztük a 3D mintákkal, elérhető honlapunkon! Kattintson ide és válasszon legújabb 3D mintáinkból!  

Beázhat e a ház a kivitelezés alatt?

Beázhat e a ház a kivitelezés alatt?

Nem. A szigetelés során, a tető felületen, olyan típusú bontás nem történik, amely miatt a korábbi mértéknél nagyobb beázással kellene számolnia. Nyugodtan aludhat amíg a tetőszigetelése készül, és utána is, mivel a gyártói felelősségbiztosítás valamint az Akva Plast...