Rólunk

Cégünk több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkezik és megalakulásától kezdve a víz elleni küzdelemmel foglalkozik, az épületeket illetően az alaptól a tetőig. Cégünk forgalmazza kizárólagosan az ország területén az INDEX olasz gyár modifikált bitumenes szigetelőanyagait.

Alaptevékenységünk a lapostető szigetelés, a palatető bontás nélküli felújítása és a földalatti falak bitumenes szigetelése. Vállalunk minden szerkezeti és teherhordó szerkezet, falazat szigetelést, legyen akár víz-hő-hangszigetelés vagy az épületekhez és a szigetelésekhez kapcsolódó egyéb felújítási munkát.

A legújabb energiatakarékos eljárásokat kínáljuk, a víz, vizesedés kapcsán keletkező olyan új problémák megoldására, mint az energiatakarékos társasházi szellőzés vagy a lakások, házak penésztelenítése. Tapasztalt műszaki szakemberekkel rendelkezünk, akik a kivitelezés minden területén jó megoldásokat kínálnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kilencvenes évek közepétől az ország legjelentősebb szak kivitelezési cégei között tartanak számon bennünket.

  • Az elmúlt évek során több mint 10 millió m2 tetőfelületet szigeteltünk.
  • Éves kapacitásunk 350 ezer m2.
  • Társaságunk 2003. óta rendelkezik a TÜV HESSEN Kft. által tanúsított ISO 9001:2000 minősítéssel.
  • 2005. évtől minősített NATO beszállításra alkalmas tanúsítvánnyal rendelkezünk.
  • 2010. évben ISO tanúsítványunkat kiegészítettük az ISO 14001 szabvány szerinti környezet központú irányítási rendszerrel.
  • 2013 óta cégünk minőség- és környezetirányítási rendszerét kiegészítette BS OHSAS 18001:2007 munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerrel.

 

fb

Az általunk használt anyagok ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek. A felhasznált anyagok ISO 14001 környezetvédelmi minősítése pedig garantálja, hogy azok nem veszélyesek az emberek egészségére és a környezetre.

 

Az AKVA-PLAST Kft. az elvégzett szigetelési munkára ISO 9001:2000 minősítése alapján 12 év szavatosságot vállal.

 

HÍREK, AKCIÓ

2017-es mintaválaszték 3D mintákkal!

2017-es mintaválaszték 3D mintákkal!

A 2017-es Index Mineral Design lemezeink minta és színválasztéka, köztük a 3D mintákkal, elérhető honlapunkon! Kattintson ide és válasszon legújabb 3D mintáinkból!  

Beázhat e a ház a kivitelezés alatt?

Beázhat e a ház a kivitelezés alatt?

Nem. A szigetelés során, a tető felületen, olyan típusú bontás nem történik, amely miatt a korábbi mértéknél nagyobb beázással kellene számolnia. Nyugodtan aludhat amíg a tetőszigetelése készül, és utána is, mivel a gyártói felelősségbiztosítás valamint az Akva Plast...