+36 84 322 178 - ELKÖLTÖZTÜNK ! Új címünk: 8600 Siófok, Jegenye sor 6. akvaplast@akvaplast.hu

Rólunk

Cégünk több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkezik és megalakulásától kezdve a víz elleni küzdelemmel foglalkozik, az épületeket illetően az alaptól a tetőig. Cégünk forgalmazza kizárólagosan az ország területén az INDEX olasz gyár modifikált bitumenes szigetelőanyagait.

Alaptevékenységünk a lapostető szigetelés, a palatető bontás nélküli felújítása és a földalatti falak bitumenes szigetelése. Vállalunk minden szerkezeti és teherhordó szerkezet, falazat szigetelést, legyen akár víz-hő-hangszigetelés vagy az épületekhez és a szigetelésekhez kapcsolódó egyéb felújítási munkát.

A legújabb energiatakarékos eljárásokat kínáljuk, a víz, vizesedés kapcsán keletkező olyan új problémák megoldására, mint az energiatakarékos társasházi szellőzés vagy a lakások, házak penésztelenítése. Tapasztalt műszaki szakemberekkel rendelkezünk, akik a kivitelezés minden területén jó megoldásokat kínálnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kilencvenes évek közepétől az ország legjelentősebb szak kivitelezési cégei között tartanak számon bennünket.

  • Az elmúlt évek során több mint 10 millió m2 tetőfelületet szigeteltünk.
  • Éves kapacitásunk 350 ezer m2.
  • Társaságunk 2003. óta rendelkezik a TÜV HESSEN Kft. által tanúsított ISO 9001:2000 minősítéssel.
  • 2005. évtől minősített NATO beszállításra alkalmas tanúsítvánnyal rendelkezünk.
  • 2010. évben ISO tanúsítványunkat kiegészítettük az ISO 14001 szabvány szerinti környezet központú irányítási rendszerrel.
  • 2013 óta cégünk minőség- és környezetirányítási rendszerét kiegészítette BS OHSAS 18001:2007 munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerrel.

 

fb

Az általunk használt anyagok ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek. A felhasznált anyagok ISO 14001 környezetvédelmi minősítése pedig garantálja, hogy azok nem veszélyesek az emberek egészségére és a környezetre.

 

Az AKVA-PLAST Kft. az elvégzett szigetelési munkára ISO 9001:2000 minősítése alapján 12 év szavatosságot vállal.

 

HÍREK, AKCIÓ

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Akva Palst Kft. is, mint...