Vízszigetelő anyagok

Cégünk forgalmazza kizárólagosan az ország területén az INDEX olasz gyár modifikált bitumenes szigetelőanyagait.

Szigetelési munkáinkat az olasz INDEX S.p.A. cég által gyártott, állandóan ellenőrzött, jó minőségű modifikált bitumenes szigetelőlemezekkel végezzük.

Különös figyelmet fordítunk a kiegészítők (rögzítés, szegélyek) megfelelő minőségére. Az általunk használt anyagok ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek. A felhasznált anyagok ISO 14001 környezetvédelmi minősítése pedig garantálja, hogy azok nem veszélyesek az emberek egészségére és a környezetre.

Az általunk felhasznált anyagok mindegyike rendelkezik CE, illetve ÉMI engedéllyel, valamint kivitelezéseink során figyelembe vesszük és alkalmazzuk az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) gondozásában megjelent kivitelezési irányelveket.

Az INDEX valamennyi Olasz régióban, Franciaországban és Nagy-Britanniában is jelen van. Disztribútorai mind az öt kontinensen megtalálhatók, több mint 100 képviselettel.  Az USA-ban (BITEC) és Japánban (UBE) tulajdonában álló fiókcégeivel áll megrendelői rendelkezésére. Az INDEX az általa fejlesztett gyártási technológiákat és gyártósorokat az Amerikai Egyesült Államokban, Japánban és Kínában is sikerrel értékesítette, köszönhetően annak, hogy ezeken a területeken is saját mérnöki és szaktanácsadói részleget üzemeltet.

Az INDEX teljes termék kínálatának kiszolgálását 6 üzletággal látja el.

 1. Vízszigetelő lemezek
 2. Hőszigetelő anyagok
 3. Folyékony szigetelések, ragasztók, tömítő anyagok
 4. Vízszigetelő cementek, műemlék és modern jellegű épületek felújításához
 5. Hidegburkolatok
 6. Közutakhoz és autópályákhoz fejlesztett termékek

Az INDEX nagy hangsúlyt fektet a kutatási és fejlesztési tevékenységére. Egyetemekkel valamint Olasz és nemzetközi minőség ellenőrző intézetekkel együttműködve fejleszti termékeit, annak érdekében, hogy kiváló minőségű és hosszú élettartamú termékekkel szolgálhassa ki megrendelőit.

Az INDEX termékek folyamatos minőségét és fejlődését Kutatási és Fejlesztési Központjának köszönheti, ahol folyamatos minőség ellenőrzést is végeznek az új termékek fejlesztésén túlmenően. A Kutatási és Fejlesztési Központnak köszönhetően az INDEX több kizárólagos szabadalommal is rendelkezik a jelenleg gyártásban lévő és a jövőben gyártásba kerülő gyártási és szigetelő anyag technológiákra vonatkozóan.

Az INDEX általa gyártott szigetelőanyagok ISO 9001:2000 minőségi, valamint ISO 1400 környezetvédelmi minősítéssel rendelkeznek. A minőségbiztosítások garantálják, hogy első osztályú termékek kerülnek gyártására a környezetvédelmi előírások betartásával.

A szigorú követelményeknek megfelelő termékekre az INDEX 10 éves garanciát biztosít.

index-1

2017-es kínálatunk

3D mintáink:

 • 3D Hódfarkú – Piros
 • 3D Kolostor – Piros
 • 3D Kolostor  – Szürke

2D mintáink:

 • Téglány – Piros, Zöld, Barna, Szürke
 • Hódfarkú – Piros, Zöld, Barna, Szürke
 • Kolostor – Piros
 • Tégla mintás – Piros (függőleges felületekre, kéményre)

A mintaválaszték katalógust ide kattintva töltheti le!

Mineral mintavalasztek_ok

 

A Firestone Building Product Építőipari Cég a Firestone egyik részlege, a gumitechnológia területén már több mint 100 éve úttörő és fejlesztő, mára a tetőszigetelési iparban a világ, vezető cégévé vált. A Firestone RubberGard® EPDM szigetelőlemezekkel tetőszigetelési rendszerek széles választékát kínálja az építészek, megrendelők és kivitelezők számára. Az EPDM lemezt a világ talán legnagyobb EPDM üzemeiben gyártják az USA-ban, az Arkansasi Prescottban, és a Dél-Karolinai Kingstreeben, kihangsúlyozva a Firestone szigetelőipar iránti erős elkötelezettségét.

Az EPDM gumi lemez alapú rendszereket egyenes rétegrend esetén alkalmazzuk hő- és vízszigetelés esetén.

Firestone

2010-ben a Sika fennállásának 100 éves évfordulóját ünnepelte. Ma már több mint 70 országban van jelen, több mint 12 000 alkalmazottal.

A Sika olyan megoldásokat fejleszt, amelyek megvalósíthatóvá teszik a jövőorientált, kiváló minőségű építkezést, optimalizálják az ügyfelek eljárásait és csökkentik a költségeket.

Az Akva Plast Kft. a Sika minősített szakkivitelezője.

A Sika tetőszigetelési rendszereit olyan esetekben alkalmazzuk, ahol PVC, TPO vagy FPO lemezek illetve kent szigetelés szükséges a tökéletes minőségű kivitelezéshez.

Sika_SIKAPLAN_SGK_15-1

HÍREK, AKCIÓ

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

2020-ban is Bisnode “A” minősítésben részesültünk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Akva Palst Kft. is, mint...

Tökéletes minősítést kaptunk!

Tökéletes minősítést kaptunk!

A BorsodChem Zrt. az ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 és ISO 50001 szabvány szerint tanúsított minőség-, környezet-, munkahelyi egészségvédelem és biztonság- és energiairányítási rendszert működtet. Az irányítási rendszerek működtetésének egyik eleme minden évben a...